Eric Beex, levensgenieter en gelukkig getrouwd met Carla;

inkoop & logistiek bij Ensa Machine Bouw BV; producent van sigarenmaakmachines; 

plaats 2 verkiezingslijst Eersel samen AndersEric Beex

Niet alleen voor Wintelre maar voor alle kernen worden wij , volksvertegenwoordigers van de gemeente Eersel , geacht de juiste keuzes te maken voor u. Een juiste keuze in raadsvoorstellen met betrekking tot de aspecten milieu , mens en budget.

Als Eersel samen Anders lid "van het eerste uur" ben ik vanaf 2006 politiek actief. Begonnen als fractielid, daarna als commissielid en sinds december 2011 als lid van de gemeenteraad. Momenteel telt de club van Eersel samen Anders 30 enthousiaste leden en namens Eersel samen Anders vertegenwoordig ik Wintelre.

Waarom lokale politiek ? ; omdat .... Lokaal onafhankelijk vertegenwoordigd is in de gemeenteraad. Betrokkenheid bij de kerkdorpen! Lokaal denkt en handelt onafhankelijk van landelijke standpunten. Burgers zelf "bottom up" willen meedenken en meebeslissen.

Lokaal betekent : praktisch - neutraal - gezond boeren verstand. Kleine afstand tussen burger en overheid.

Vanaf nu : Eersel samen Anders ...... een goede keuze !

 

 

Remco Verblackt;Remco Verblackt

Plaats 20 verkiezingslijst Eersel samen Anders

Ik ben Remco Verblackt, 22 jaar oud uit Wintelre. In het dagelijks leven studeer ik Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek bij de fanfare en de drumband.

Ik ben bij Eersel samen Anders gegaan om me in te zetten voor de belangen van de dorpen in onze gemeente. Denk aan het realiseren van MFA’s in alle kernen of de verruiming van de openingstijden van Eindhoven Airport tegengaan. Ik heb er zin in en ben er klaar voor om er samen voor te gaan.

 

 

Carla van der Heijden, gelukkig getrouwd en woonachtig in het mooie Wintelre.

plaats 27 verkiezingslijst Eersel samen AndersCarla van der Heijden

Om de dorpen in onze gemeente mooi en leefbaar te houden, hebben we lokale politieke partijen nodig. Eersel Samen Anders is zo’n lokale politieke partij.

Eersel Samen Anders is er voor u, en wil het beste voor de inwoners van de gemeente Eersel. Eersel Samen Anders wil wat u vindt dat anders of beter kan omzetten in daden. Laat uw stem horen en laat Eersel Samen Anders weten wat u vindt. Zo kunnen wij uw belangen omzetten in beleid, en er samen met u voor zorgen dat “onze” dorpen fijn en toegankelijk zijn om te wonen, te vertoeven en te verblijven.

Vanaf nu : Eersel samen Anders ...... een goede keuze !