Annelies Dekkers – van Aaken;Annelies Dekkers- van Aaken

plaats 6 verkiezingslijst Eersel samen Anders

Ik woon in Vessem en ben leerkracht in het basisonderwijs. De huizenbouw (waaronder ook levensbestendige woningen) in Vessem blijft achter!! Dit is niet goed voor de leefbaarheid in breedste zin.

Dus …… vaart erin!!

 

Miranda van Gestel (40 jaar);Miranda van Gestel

plaats 8 verkiezingslijst Eersel samen Anders

Mijn naam is Miranda Verbaant-van Gestel. Sinds circa acht jaar woon ik in Vessem met mijn man en inmiddels ook twee kinderen.

Ik ben werkzaam als ambulant begeleider binnen een organisatie voor zorg en dienstverlening in Tilburg. Hier begeleid ik volwassenen met een verstandelijke beperking in hun thuissituatie. Het biedt een diversiteit aan hulpvragen, problemen en uitdagingen, maar zonder onze hulp zouden deze mensen volledig vastlopen in hun dagelijkse bestaan.

De afgelopen periode van vier jaar was mijn eerste binnen de partij van Eersel samen Anders. Doelstelling voor mij is leren van alle onderwerpen die voorbij komen en de mogelijkheid krijgen om in samenspraak met anderen iets bij te dragen aan mijn leefomgeving.

Onze partij is er één voor de kleine kernen en dat spreekt me aan. Een lokale partij van en voor lokale mensen. Wij staan los van landelijke partijprincipes en durven maatwerk te leveren. Anders dan anderen.

Daarom. Vanaf nu. Eersel samen Anders!