Arno Kennis;Arno Kennis

Plaats 4 verkiezingslijst Eersel samen Anders

Plons! Ja hoor de Iphone van een van de kinderen in de WC. Nog geen twee weken later valt de telefoon van de jongste “spontaan” van tafel. Onbegrijpelijk dat zoiets zomaar kan gebeuren, een Iphone met voetjes dat is echt wel heel zeldzaam. Ook nooit gewaarschuwd, of misschien toch wel maar niet gehoord of aangekomen bij de kids. Zijn het daar ook geen pubers voor? Gelukkig was het in beide gevallen de eerste keer en toevallig dan vlak na elkaar.
Klein ongemak in het dagelijks leven wat eenvoudig voorkomen had kunnen worden. Zo ook is het met sommige zaken in de lokale politiek. Als raadslid voor Eersel samen Anders wil ik mij graag inzetten voor jullie. Doel hierbij is:

  • proberen te voorkomen dat zaken moeten worden teruggedraaid. Het bespaart een hoop ergernis maar nog belangrijker het voorkomt verkwisting van gemeenschapsgeld.
  • meer en nog beter luisteren naar de inwoners van de gemeente, als geen ander weten zij wat er werkelijk speelt.
  • aandacht te blijven vragen voor een fietspad tussen Steensel en Riethoven. Alleen deze zijde van het dorp kan niet via een fietspad verlaten worden.
  • begrijpelijke taal te spreken zodat discussie achteraf wordt voorkomen.

Deze 48-jarige vader van de Iphone pubers heeft zin in de gemeenteraadsverkiezingen en hoopt van harte dat jullie een verstandige keuze maken bij het stemmen. Als het aan mij ligt zal dat op Eersel samen Anders zijn. Oh ja, overdag werk ik bij Rabobank Nederland als Consultant Corporate Insurance. Mijn vrije tijd besteed ik aan MTB, tennis, koken, organisatie van de wielerronde in Steensel en natuurlijk aan familie, vrienden en het gezin.

Stem wijs.