Koen Sanders;Koen Sanders

plaats 13 verkiezingslijst Eersel samen Anders

Ik ben 25 jaar en heb al die jaren in Knegsel gewoond. In de zomer van 2013 heb ik mijn Bachelor Bouwkunde afgerond aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Daar ben ik nu bezig met mijn Master Construction Management & Engineering.

Naast mijn studie ben ik zeer actief in het verenigingsleven. Ik voetbal al 16 jaar bij de Knegselse Boys en 7 jaar geleden heb ik de dartvereniging in Knegsel mee opgestart. Ook sport ik bij de Fitfactory in Eersel en ben ik sinds kort weer lid van de Tennisvereniging in Knegsel.

Daarnaast ben ik actief in het organiseren dan wel helpen bij activiteiten voor de jeugd van de voetbalvereniging en de basisschooljeugd in ons dorp. Deze activiteiten zijn naar mijn mening belangrijk en hebben immers ook een grote positieve invloed gehad op de vorming van mij als persoon.

Het sociale leven, wat zeer belangrijk is in kleine dorpen, heeft een grote bijdrage geleverd aan allerlei vaardigheden die mij nu goed van pas komen tijdens mijn studie en velerlei andere zaken.

Door deel uit te maken van Eersel samen Anders probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het behoud van de kleine kernen zodat de toekomstige jeugd net zo veel plezier en lering kan trekken uit het opgroeien in een dorp als ik dat heb gedaan.

 

 

Ingrid Teurlings-Groenen;Ingrid Teurlings-Groenen

plaats 24 verkiezingslijst Eersel samen Anders

Mijn naam is Ingrid Teurlings-Groenen uit Knegsel. Getrouwd met Coen en moeder van 2 zoontjes. Dolf van 8 jaar en Nils van 7. Ik werk als preventie assistente bij Tandarts praktijk Meermond in Veldhoven.

Als nieuw lid van de partij ligt mijn interesse voornamelijk bij onze directe leefomgeving en alles wat daarmee samenvalt. Bijvoorbeeld persoonlijke veiligheid en goede faciliteiten voor sport en ontspanning.

Ook de dorpsraden zijn voor mij een belangrijk punt, aangezien de dorpsraad de prioriteiten van hun dorp het beste kent. Overleg met deze groep enthousiaste mensen is daarom van groot belang.

Op naar de verkiezingen!