profiel JacquelineJacqueline Wouters-Woestenberg, getrouwd, 3 kinderen;

‘toekomst in eigen hand’

Plaats 5 verkiezingslijst Eersel samen Anders.

Ik ben een geboren Reuselse en na een paar omzwervingen teruggekeerd naar de Kempen. In het Eerselse hebben ik kennis gemaakt met de prachtige natuur, de scholen en het grote sociale verenigingsleven wat Eersel rijk is. Al snel werd mij duidelijk dat dit zeer belangrijk is in onze samenleving. Iets wat gekoesterd en behouden dient te worden.

Politiek meedenken en meewerken aan mijn eigen leefomgeving heeft me de afgelopen vier jaar erg aangesproken. Deze interesse mis ik steeds vaker bij mede inwoners, maar er staat komende periode veel op het spel; Onze eigen Eerselse gemeente!

De komende vier jaar wil ik mensen activeren om kennis te nemen en na te denken over hun eigen gemeente. Daarnaast ga ik me nog verder inzetten voor jeugd en scholen en om het verenigingsleven te behouden. Verder ben ik vaak op pad met mijn jachthond in de natuur, dus zal mijn aandacht ook gaan naar het behoud van het buitengebied, in de juiste balans.

Naast de lokale politiek gaat mijn tijd voor een groot gedeelte in ons huishouden met drie jonge kinderen. Daarnaast geef ik nog een paar uur per week Biologie, Wiskunde en natuur/scheikunde.